Hagyd hogy csípjen, ne küzdj ellene

A paprikahelyzet fokozódik

...avagy egy béna cím egy rövid bejegyzésnek

2017. április 26. - ChiliAdmin

  Sajnos nem volt időm írni az elmúlt hetekben, mert túl sok minden történt. Ilyen például egy munkahely váltás, és a tavasz önmaga is sok egyéb elfoglaltságot adott. Persze ettől függetlenül a paprikák haladtak előre a fejlődésben, és már három hónaposak. Alább láthattok is egy képet róluk. Természetesen ez nem az összes, mert habár korábban még elfértek ebben a sarokban, mára már szét kellett pakolnom őket több helyre.

img_20170426_153617.jpg

  A második képen kiválasztottam három fajtát, csak azért, hogy látni lehessen mekkora különbség van a különböző fajták megjelenése és gyarapodása között.

img_20170426_151454.jpg

  • Habañero Chocolate
  • 7pot Primo
  • Jalapeño Farmers' Market Potato

 

  A képen az is látszik, hogy a jalapeno túl korán volt ültetve, ráértem volna egy hónappal később elvetni a magokat. De az is lehet, hogy azért nyúlt így meg, mert rosszul alkalmaztam a lámpát, amivel megvilágítottam őket. Esetleg simán csak ilyen tulajdonságokkal bír ez a fajta. A Lemon Drop chilim még ennél is magasabb, de az nem fért már bele a képbe, ezért nem tettem oda a többiek mellé.

  Most már csak a jó időre várok, arra, hogy elmúljanak az utóbbi időben tapasztalt hideg és szeles napok. No, meg arra, hogy elolvadjon ez az április végi hó. Ha minden jól megy, akkor két héten belül kiültetem a palántákat a kertbe.


Gábor
"Hagyd hogy csípjen, ne küzdj ellene"

A bejegyzés trackback címe:

https://chilipaprika.blog.hu/api/trackback/id/tr2412456515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása